Polityka prywatności
Zgodnie ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 1997r. nr 133 poz. 883) dane osobowe przechowywane są z należytą starannością i chronione przed dostępem osób niepowołanych. Dane klienta nie będą udostępniane podmiotom trzecim. Klient ma prawo wglądu do swoich danych, do ich korekty oraz żądania zaprzestania ich wykorzystywania.

Jakie dane o Tobie zbieramy?

 

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp. Wykorzystujemy je wyłącznie do kontaktu z Tobą i NIE PRZEKAZUJEMY ich innym podmiotom.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

 

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

 

Wykorzystanie ciasteczek („cookies”)

W celu zbierania informacji o korzystaniu z naszego sklepu, stosujemy technikę „cookies”. Zbieramy informacje o tym, jak wiele osób odwiedza lub powraca na naszą stronę, w jaki sposób internauci na nią wchodzą oraz które strony odwiedzają. Te informacje ułatwiają nam utrzymanie wydajności strony oraz wprowadzanie udoskonaleń. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany powyższej polityki prywatności poprzez jej aktualizacje lub publikacje nowej na tej stronie.